» » » » Online Blok - DLE 10.2 Modül Düzenleme

Online Blok - DLE 10.2 Modül Düzenleme

bolubeyi46
bolubeyi46 19-04-2015, 17:18
modül sayfası
kurulumu başarılı bir şekilde yaptım ama Nickler Üzerine Gelince popup Pencere Açılmıyor

böyle olması gerek modülün nick üzerine geldiginde popup pencere açılıyor
Online Blok - DLE 10.2 Modül  Düzenleme

ama benim sitemde böyle gözüküyor nicklerin üzerine geldigimde bişey gözükmüyor
Online Blok - DLE 10.2 Modül  Düzenleme

son üyelerde en son kayıt olan tek kullanıcı gözüksün istiyorum
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
omerkul 27 Nisan 2015 15:27
Anlıyorum, sorunun kaynağını siz belirlemişsiniz. Dosya zaten sıkıştırılmış bir dosya, daha fazla küçültülemez diye düşünüyorum.

Bu arada böyle bir saçmalığı hayatımda ilk kez görüyorum.. İstediğim dosyayı atarım direk link vermedikten sonra. Bu host sahibini bağlamaz ki?

Host sahibinize şu şekilde iletin, size ayrıcalık tanımaları gerektiğini söyleyin."Dosya bir modül dosyasıdır, istatistik için kullanılacaktır. Direk indirme linki gibi bir durum söz konusu değildir. Dosyadan bant genişliği, trafik kesinlikle etkilenmeyecektir. Bana ayrıcalık tanımanızı rica ediyorum"

Bu sorunu çözdüğünüzü varsayıyorum. Popup olayına gelince, aynı şekilde modulü default temada da deneyin. Eğer default temada çalışıyorsa sıkıntı temanızın JS dosyalarında olabilir. Ben deneme amaçlı kendi sitemde kurdum hiç sorun çıkarmadı.
0
bolubeyi46 27 Nisan 2015 15:03
@omerkul, şidi şöyle bir sorun var GeoLiteCity.dat.gz dosyasını ftp den engine/data klasörüne yüklüyorum ama bu en fazla 30 dk sonra otomatik siliniyor host sahibinle iletişime geçtim 10 mb üseri yükleme yapılamıyormuş, bu dosyada 18.4 mb onu nasıl yapacagım
şuanda denemedigim dle sürümü kalmadı en iyisi 10.4 oldugu için orda kullanacagım sitemde şuanda 10.1 sürümü mevcut
bu adresdeki 10.4 sürümünde yine aynı popup ekranı açılmıyor bu sorun çözülürse dle 10.4 sürümüne geçiş yapacagım http://www.dleturk.com/dle_modules/1939-online-kullanicilar-v272-9x-guncel-surum
.html
site adresim: http://www.trkleech.com/
ilginiz için teşekkür ederim sorunu çözerseniz çok güzel olur
0
omerkul 27 Nisan 2015 14:20
Site adresinizle beraber DLE sürümünüzü yazın bir de ben kontrol edeyim. Popup açmadığına göre javascript'lerde çakışma olmuş olabilir diye düşünüyorum, tema kaynaklı da olabilir.