» » » » Dle 10.4 utf-8 kurdum bazı modülleri kuramıyorum

Dle 10.4 utf-8 kurdum bazı modülleri kuramıyorum

bolubeyi46
bolubeyi46 Üye 2-04-2015, 15:04
arkadaşlar dle 10.4 utf-8 kurdum Mini İstatistik Modülü - ichat7 yi kuramadım bide Konu Bağlantı Araçları diye modül varmı bazı sitelerde kurulu ama ben bulamadı yardım ederseniz sevinirim

Dle 10.4 utf-8 kurdum bazı modülleri kuramıyorum
Dle 10.4 utf-8 kurdum bazı modülleri kuramıyorum
Dle 10.4 utf-8 kurdum bazı modülleri kuramıyorum

sitem: http://www.trkleech.com/
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 753
MaRZoCHi 3 Nisan 2015 22:08
@bolubeyi46, konu farklı ise tabi ki yeni konu olması mantıklıdır. Daha sonra arayanın bulması açısından da iyi olacaktır.

--------------------
0
96
bolubeyi46 3 Nisan 2015 22:02
@MaRZoCHi,
Teşekkürler yardımların için şimdi oldu. başka sorularım için farklı konumu açmam gerek yoksa bu konu üzerinden sorabilirmiyim ?
0
3 753
MaRZoCHi 3 Nisan 2015 21:48
@bolubeyi46, style.css de ilk satırdaki
body{font: 11px Segoe UI; color: #555555; background-image: url(../images/bg.gif); background-repeat: repeat;}

kodu bununla değiştirin
body{font: 11px Segoe UI; color: #555555; background-image: url(../images/bg.gif); background-repeat: repeat; margin:0; padding: 0;}

--------------------
0
96
bolubeyi46 3 Nisan 2015 21:10
@MaRZoCHi,

sildim ama yine aynı yukarıya sıfır olmadı sadece reklam alanları silindi başka bir kodu daha mı silmem gerek acaba bakabilirmisiin sana zahmet reklam alanı duracak şekilde olursa
0
3 753
MaRZoCHi 3 Nisan 2015 21:00
@bolubeyi46, hemen sonrasından bahsetmiyorum. <div ile açılıyor ... </div> ile kapanıyor. Yani aşağıdaki kısmı komple silmeniz gerek.

<div class="main">
	<div id="header">
		<div class="reklam1">
			{banner_1}
		</div>
		<div class="reklam2">
			{banner_2}
		</div>
	</div>
	<div style="clear:both;"></div>
</div> 

--------------------
0
96
bolubeyi46 3 Nisan 2015 20:53
@MaRZoCHi,
main.tpl de <div class="main"> den sonra </div> yok

<div align="center">
<div id="genel">
<div class="main">			
<div id="header">
<div class="reklam1">
{banner_1}
    </div>
<div class="reklam2">
{banner_2}
    </div>
</div>
<div style="clear:both;"></div>
</div>  
0
3 753
MaRZoCHi 3 Nisan 2015 20:30
@bolubeyi46, o zaman yapılacak birşey yok. Başka modüller araştırabilirsiniz...
<div id="genel"> in altındaki ilk <div class="main">...</div> i kaldırın.

--------------------
0
96
bolubeyi46 3 Nisan 2015 18:53
dle 10.4 ile uyumlu tek 1 tane modül var bu modülüde yabancı bir siteden buldum 10.4 için sqlite3 uyumlu dle 10.4 için yok

birde temada üst tarafta boşluk var normalde üst taraf boşluksuz olması gerek temayı nasıl yukarıya sıfır yapabilirim ?
0
3 753
MaRZoCHi 3 Nisan 2015 17:16
@bolubeyi46, O zaman modülün sqlite3 uyumlu olanını kurmayı deneyin.

--------------------
0
96
bolubeyi46 3 Nisan 2015 16:33
@MaRZoCHi,
host sahibinle iletişime geçtim şöyle bir cevap geldi

Hostinginizin bulunduğu sunucuda Sqlite3 desteği mevcutdur.

ne yapmalıyım ?
0
3 753
MaRZoCHi 3 Nisan 2015 16:22
@bolubeyi46, sunucunuzda sqlite desteği olmadığı için modülü kullanamazsınız. Durum için sunucu sahibi ile iletişime geçin

--------------------
0
96
bolubeyi46 3 Nisan 2015 16:22
sqlite_open bu kodlarda hata veriyor host aldıgım firmaya sordum şöyle dedi: host sqlite3 desteklemektedir
if (!$iChat_db)
        $iChat_db = sqlite_open(ENGINE_DIR . '/modules/iChat/data/iChat.db');


 while ($row = sqlite_fetch_array($query)) {
        
        if ($_POST['place'] == 'history' AND $i == $chat_cfg['sum_msg_history'])

$query = sqlite_query($iChat_db, "SELECT * FROM iChat ORDER BY date DESC LIMIT {$start_from},{$sum}");
0
96
bolubeyi46 3 Nisan 2015 15:29
@OyunProgram,

dosyaları kurulumda yazdıgı yerlere attım bu hatayı verdi
Fatal error: Call to undefined function sqlite_open() in /home/trkleech/public_html/engine/modules/iChat/build.php on line 70
0
İSTATİSTİKLER