» » » » Kırık link ve diğer modüller hakkında

Kırık link ve diğer modüller hakkında

emregurcu
emregurcu 1-04-2015, 16:42
Herkese Selamünaleyküm

Ben androiddev temasını kullanıyorum ama modüllerde biraz sıkıntı yaşıyorum..

Karşılaştığım hata şu

kırık linkin alttaki yeşil buton gibi olmasını istiyorum ama rengi kırmızı olmalı örnek şöyle bişey istiyorum..

birde ayriyetten istediğim zaman hilelei apk indir,obb dosyasını indir gibi buton eklemek istiyorum ama her zaman değil bazı konularda umarım
anlatabilmişimdir..Yardımlarınızı bekliyorum...
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
emregurcu 3 Nisan 2015 18:48
Sorunum Çözülmüştür.. İlgilenenlere teşekkür ederim
Benimle aynı sorunu yaşayanlar olabilir diye çözümünü yazıyorum..
makale paylaşırken indirme linkleri eklediğiniz kısıma gelip çapaya(link ekle)özelliğine tıklıyorsunuz.
linki yazıp site adını girin kısmına butonun gözükmesini istediğiniz adını yazıyorsunuz ve yeni bir buton oluşmuş oluyor..Kodlarla filan uğraşmanıza hiç gerek yok :))
0
pcmy 2 Nisan 2015 18:39
web site senin olabilir fakat tema senin değil arkadaş, Normali indir butonu isteyen apk indir yazar isteyen indir yazar
0
emregurcu 2 Nisan 2015 17:21
@DLE, örnek gösterilmesiyle sıkıntımı olmuş? sitenden çalınan bi içerikmi var?yada konunun kapatılması için bir neden? sonuçta tema senin tasarımında değil...

@Gokay, Hocam style.css dosyası 3192 satır dediğniz bi kaç şeyi yaptım ama olmadı size kodlarımın bulundugu dosyayı paylaşayım..
https://gist.github.com/emregurcu/ae7b5654bea11200fb8b
0
Gokay 2 Nisan 2015 15:01

Unutmuşum :)
birde şu kodu : line-height: 3;
padding: 8px 60px; altına ekleyin işlem tamamdır
0
Gokay 2 Nisan 2015 14:49
Temanız style.css giriniz
3194 Satırında : padding: 8px 60px; Olarak yapınız

Daha sonra Butonun yeşil olmasını istiyorsanız

Style.css 3194 satırında Bulunan :

Bul:
background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0.5, #F2F2F2), color-stop(0.5, #DEDEDE));

Bununla Değiştir.
background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0.5, #A5C019), color-stop(0.5, #AFC71D));
0
emregurcu 2 Nisan 2015 14:36
@Gokay, yardimci olursaniz sevinirim. Site adresim www.netteyim.org/android
0
Gokay 2 Nisan 2015 14:26
style.css ayarlarından yapılabilir çok zor değil site adresinizi yazarsanız bakabilirim yardımcı olmaya çalışırım