» » » » Spot IM Sohbet

Spot IM Sohbet

nostalji86
nostalji86 22-02-2015, 13:40
Mrb. Arkdaşlar bu sitedeki sohbet sistemi DLE'ye uyarlanabilirmi? Ve nasıl Yapılabilir?

Spot.IM | Your community is waiting to happen

Teşekkürler!...
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
white_eagle_005 29 Mart 2015 22:01
@VK,

Hocam bu modülleri ne zaman ekleyeceksiniz merakla beklemekteyim :)
0
rnajans 24 Şubat 2015 20:24
@VK, teşekkürler :D bayağı uğraştırdı kerata ama güzel oldu gerçekten :D Senin temanda oldukça başarılı güzel olmuş bence. :)

@MaRZoCHi, üstad hemen sistemden bakıyorum. mailine yenişifreni yollayacağım birazdan. :)

Destekleriniz için çok teşekkürler.
3 779
MaRZoCHi 24 Şubat 2015 15:12
Gerekli entegre işlemleri çıkarsa bakabilirim. Sohbet sistemi güzelmiş.

@rnajans, normal hesap açacaktım fakat MaRZoCHi kullanımda. Ben almış olabilirim fakat giriş bilgilerimi bilmiyorum. Yardımcı olursan sevinirim.

--------------------
0
KAYA 24 Şubat 2015 05:44
@rnajans, Woow. Mükemmel Olmuş.Ellerinize Sağlık. Üye Oldum. Tam Senlik Desene Şuan Duvar Ve Arkadaşlık Modulü. Dediğin Doğru. DLE Sistemine Giren Çıkamıyor. Ben Hiç Tamam Bitti Diyemedim. Uğraşmaktan Konu Ekleyemez Oldum =D vk.web.tr Bende Yeni Bir Tema Ripliyorum. Şuan Gayet Güzel Gidiyor Bakalım.
0
rnajans 24 Şubat 2015 03:06
@VK, nerelerdeydin sen böyle :) DLE ile sosyal ağı da ben nacizane yaptım. Bakınız.
Bazı eksikler var yavaş yavaş @MaRZoCHi, hocam ile sağolsun tamamlıyorum ama yinede eksikler bitmiyor mağlesef. Senin paylaşımlarını da takip ediyor olacağım. İyi çalışmalar dilerim.

@nostalji86, bende bu sistemin DLE ye entegre edilmesini ya da benzeri birşeyin yapılmasını isterim. Eğer yazılım konusunda mesela DLE de kullandığımız PM özelliğinin main.tpl de kullanımı sağlanabilirse tasarım konusunda bende destek vermek isterim. Yani spot.im gibi sitenin sağ alt kısmında konuşlandırılmış bir konuşma balonu açılışda arkadaş listesinde yer alan kişilerin online durumlarına göre görüntülenmeleri ve yine aynı ekran içerisinde üyeler arasında hızlı sohbet imkanı. Ben bu tarz birşeyin kullanılabilmesi için temel olarak PM in main.tpl de kullanılabilir hale getirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
3 779
MaRZoCHi 23 Şubat 2015 20:30
@VK, teşekkürler merakla bekliyoruz..

--------------------
0
KAYA 23 Şubat 2015 16:28
Güzel Sistem. Yakında DLE i Sosyal Ağ Olarak da Kullanabiliriz. lol
Yarın Bende Siz Değerli Arkadaşlar İçin Arkadaşlık Modülü Ve Profil Duvar Modülü Paylaşacağım. Bu Şekil de Hem Üyeleriniz Duvara Yazı Yazabilir. Ayrıca Arkadaş Ekle Seçeneği İle Üyeleri Listesine Ekleyebilirler.

Sosyal Ağ Sevenlere Duyurulur. winked
0
nostalji86 23 Şubat 2015 16:21
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler! benim sadece istediğim bu sohet sisteminin sadece site üye olanların gözükmesi ve gösrsel açıdan siteye şıklık katması. ayrıca demek istediğim olay sadece dle sistemini görmesi üyelik bilgilerini dahi dleden çekmesini istiyorum.yani tamamen dle sistemine uyarlamak!...

cvp bekliyorum?
0
marika 22 Şubat 2015 18:51
cgsociety.org da kullanmış. Ne işe yaradığı orada daha iyi anlaşılıyor. Site içini bayağı hareketlendirmiş. Bi de ücretli versiyonda extra güzel özellikler olsa daha süper olurdu. Sitemize göre daha fazla kişisellleştirebilmek için.
0
rnajans 22 Şubat 2015 14:43
Hocam öncelikle bu eklenti için konu açtığından dolayı teşekkürler. Yeni karşılaştım senin sayende bu eklenti ile ve çok hoşuma gitti. Hemen siteme kurdum kullanması çok güzel. Yapanlar yapmış yani. Şimdi gelelim bu eklentiyi sitende nasıl kullanacağına. Bu eklentide site kullanıcısı eğer facebook, google ya da mail ile giriş yapmas ise sisteme, chat e katılamaz. Bu da büyük oranda gerçek kişilerin katılabileceği bir sohbet ortamı anlamına geliyor. spot.im e girin üye olun. gerekli ayarları yapın. En sonunda size bir kod çıktısı verecek. Bunu site temanızın en altında yer alan </body> kodunun üzerine yapıştırın. Hatta sadece sitedeki üyeler görsün istiyorsanız [not-group=5] Kod [/not-group] kodları içinde ekleyin. İyi çalışmalar dilerim.