» » » » Custom Comments Hatası

Custom Comments Hatası

Seyfulllah
Seyfulllah 8-02-2015, 15:07
Bu modül çalışmıyor.

Görünmesini istediğim yere aşağıdaki satırlardan herhangi bi satırı yapıştırdım
{comments users="yes" news="205" cache="no" approve="yes" template="last_comm" from="0" limit="10" order="date" sort="desc"}
{comments category="1-20" author="_THIS_" cache="no" approve="yes" template="last_comm" from="0" limit="10" order="date" sort="desc"}
{comments not-category="5" author="_CURRENT_" cache="yes" approve="yes" template="last_comm" from="0" limit="5" order="postid" sort="asc"}

HATA ALMADIM AMA ÇALIŞMADI DA.
SORUN NEDİR ?
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 9 Şubat 2015 14:42
@Seyfulllah, modülde hata yoktur. Az önce denedim. Konuyu dikkatli okuyarak parametreleri gözden geçirin...

--------------------
0
Seyfulllah 9 Şubat 2015 09:33
kullandığım sürüm 10.4 ve yaptığım işlemler adım adım belerittiğim gibidir.

Örnek Kodların tamamını Main.tpl de gözükmesini istediğim yerde denedim aşağıdadır.
{comments users="yes" news="205" cache="no" approve="yes" template="last_comm" from="0" limit="10" order="date" sort="desc"}
{comments category="1-20" author="_THIS_" cache="no" approve="yes" template="last_comm" from="0" limit="10" order="date" sort="desc"}
{comments not-category="5" author="_CURRENT_" cache="yes" approve="yes" template="last_comm" from="0" limit="5" order="postid" sort="asc"}

NOT : Yukarıdaki örnek kodları denediğimde sistem ne çalışıyor ne de hata veriyor
Kendim ise test amaçlı aşağıdaki kodu denedim
{comments users="yes" category="1-20" days="3" from="0" limit="3" sort="rand"}

NOT : Yukardaki kendi denediğim kodu yazdığımda aşağıdaki hatayı yazıyor ekranda
Error: template parameter missing. 

bu hatayı aldığımda aşağıdaki kodu silmemi istemiştiniz . zaten paketi guncellediniz ama ben yine de aşağıdaki kodu arattım. kod yok.
else return "Error: <b>author</b> parameter missing.";

ama hala çalıştıramadım .

Tema Aşağıdaki Linktedir. Custom comments denenmemiş haldeki temamdır.
Acaba temayla uyumsuz birseyler mi var. bulamadım ben. php bilgim de sizinki kadar değil. En fazla yapabildiğim bu.
TEŞEKKÜRLER
3 779
MaRZoCHi 9 Şubat 2015 07:51
Github'dan her dosyayı tek tek alıp oluşturun diye vermiyoruz. Gördüğünüz son halini bu linkte, sağ tarafta "Download ZIP" butonuna tıklayıp indirebilirsiniz.

Modülü nerede çalıştırmak istiyorsunuz? Hangi .tpl? Bu .tpl yi nasıl çağırıyorsunuz? Kurulum dökümanlarında 2 farklı kod tanımlı kulllanacağınız yere göre. Her ikisini de denediniz mi?
Ayrıca kodda belirttiğiniz parametrelere uyan yorum var mı? Kontrol ettiniz mi? ya da parametrelerin bazılarını kaldırmayı denediniz mi?

--------------------