» » » » DLE Google+ Auto Poster Entegresi / İstek

DLE Google+ Auto Poster Entegresi / İstek

omerkul
omerkul 26-09-2014, 20:57
Merhabalar, kolay gelsin. DataLife Engine 10.1 kullanıyorum, sosyal imleme ve indexlenme hızı açısından sizden bir ricam olacaktı. Wordpress için eklenti olarak kullanılan şu linkteki gibi bir modül DLE için uyarlanabilir mi? Bu veya bunun benzeri bir sosyal imleme modulü DLE'de olsa çok güzel olurdu çünkü her içerik eklediğimizde sosyal ağlarda da elle paylaşmaktayız. Facebook, Twitter, Delicious, Appnet, Linkedin gibi servisler için dlvr.it gibi araçları kullansak da, Pinterest, StumleUpon, Google Plus gibi sitelerde sosyal imlemeleri elle yapmaktayız. Bu da hali ile insanı yoruyor smile

Konu paylaşıldıktan sonra GooglePlus'da da otomatik url gönderilsin istiyorum, her ne kadar arama motorlarına ping gönderiyor olsak da her konu sonrası spama düşme riskimiz de var. Bu şekilde imleme sitelerinde linklerimizi paylaşarak index hızımızı arttırmaya çalışıyoruz. Yukarıda belirttiğim linkteki Wordpress eklentisini DLE için uyarlanırsa başta ben, birçok DLE kullanıcısı için oldukça yararlı olacağını düşünüyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyor iyi çalışmalar diliyorum.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
omerkul 9 Ekim 2014 18:20
@MaRZoCHi, Teşekkürler
3 779
MaRZoCHi 9 Ekim 2014 17:22
Merhaba,

Aslında burada aynı mantıkla çalışan bir modül var. Modül ücretli fakat Google+ desteği yok. Fakat modülü inceleme fırsatım oldu ve gördüğüm kadarıyla Google+ eklenebilir.
Modülü webmoney veya oplata.info servisi ile alabilirsiniz. Yalnız kaynak kodlarını görebilmek için ionCube decoder gerekli.

--------------------