DLE Google+ Auto Poster Entegresi / İstek
Merhabalar, kolay gelsin. DataLife Engine 10.1 kullanıyorum, sosyal imleme ve indexlenme hızı açısından sizden bir ricam olacaktı. Wordpress için eklenti olarak kullanılan şu linkteki gibi bir modül DLE için uyarlanabilir mi? Bu veya bunun benzeri bir sosyal imleme modulü DLE'de olsa çok güzel olurdu çünkü her içerik eklediğimizde sosyal ağlarda da elle paylaşmaktayız. Facebook, Twitter, Delicious, Appnet, Linkedin gibi servisler için dlvr.it gibi araçları kullansak da, Pinterest, StumleUpon, Google Plus gibi sitelerde sosyal imlemeleri elle yapmaktayız. Bu da hali ile insanı yoruyor
Konu paylaşıldıktan sonra GooglePlus'da da otomatik url gönderilsin istiyorum, her ne kadar arama motorlarına ping gönderiyor olsak da her konu sonrası spama düşme riskimiz de var. Bu şekilde imleme sitelerinde linklerimizi paylaşarak index hızımızı arttırmaya çalışıyoruz. Yukarıda belirttiğim linkteki Wordpress eklentisini DLE için uyarlanırsa başta ben, birçok DLE kullanıcısı için oldukça yararlı olacağını düşünüyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyor iyi çalışmalar diliyorum.
Konu paylaşıldıktan sonra GooglePlus'da da otomatik url gönderilsin istiyorum, her ne kadar arama motorlarına ping gönderiyor olsak da her konu sonrası spama düşme riskimiz de var. Bu şekilde imleme sitelerinde linklerimizi paylaşarak index hızımızı arttırmaya çalışıyoruz. Yukarıda belirttiğim linkteki Wordpress eklentisini DLE için uyarlanırsa başta ben, birçok DLE kullanıcısı için oldukça yararlı olacağını düşünüyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyor iyi çalışmalar diliyorum.
Çözüldü
İşleme Alındı
Bekliyor
Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
Cevap Yazılmayan Konular
- Oluşturulan Kategoriyi Yazara Özgü
- Makale Eklerken Html İçerik Eklemek?
- Rss.tpl İçin İlave Alan Kullanımı
- Yorum Sabitleme
- Facebook Ve Google İle Giriş Yapanlar
- Dle 13.1 İçin Ajax Navigasyonu
- Kayıt Sayfasında Facebookla Kayıt
- Sunucuya Dosya Ekleniyor Ancak
- Tema Orta Kısım Genişliği
- Meta Keywords Hakkında Soru
Çözülmeyi Bekleyenler