» » » » Son yorumlar modülü hakkında yardım eder misiniz

Son yorumlar modülü hakkında yardım eder misiniz

stkersln
stkersln 27-05-2016, 14:33
Merhaba

Son yorumlar modülünün kurulumunun anlatıldığı konudan bakıp teker teker bütün işlemleri yaptım fakat hata aldım DLE'nin en son sürümünü kullanıyorum rica etsem biri bana son yorumlar modülünün detaylı kurulumunu anlatabilir yada skype üzerinden yardımcı olabilir mi ? 1 haftadan fazla süredir bununla uğraşıyorum fakat hala çözüm bulamadım. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok çok teşekkür ediyorum.

URL:filmsiteniz.net

Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
stkersln 24 Haziran 2016 23:52
Çok teşekkür ederim sağolun
3 779
MaRZoCHi 24 Haziran 2016 23:49
Gidiş yolu olarak: eklenen bir özelliğe ait bilgiyi, o sürüme ait Press Release veya Final Release konusunda açıklamışımdır.

https://dle.net.tr/dle-surumleri/1758-datalife-engine-v110-press-release.html 15.Madde
Örnek kod:
{ customcomments id="1,2,5-8" category="2,3,5-8" author="x" days="x" template="custom" available="global" from="0" limit="10" order="date" sort="desc" cache="yes"}

--------------------
3 779
MaRZoCHi 10 Haziran 2016 19:31
DLE 11.0 de son yorumlar modülü sisteme dahil edilmiş. Önceki sürümler için de Custom Comments modülünü kullanabilirsiniz.

--------------------
0
KCA 28 Mayıs 2016 11:44
sana yardimci olayim. akvaryumbilgi.net burdakine bak uyarsa sana yardimci olayim.
0
Maccy 27 Mayıs 2016 18:16
Merhabalar, eğer kurulumu yapamıyorsanız dle'nin icomm modülünü önerebilirim kurulumu oldukça basit.

Dipnot ; Tema siteye gitmemiş hocam, dle'nin topskript temasını önerebilirim, geliştirilebilir güzel bir tema, son olarak resim boyutlarınıda ayarlarsanız on numara olur, kolay gelsin.