» » » » Müzik player modülü

Müzik player modülü

zarus
zarus 26-04-2016, 23:34
Merhabalar dle sistemi üzerinde köy-dernek sitesi tasarlıyorum, sitede olmasını istediğim fakat bir türlü çözüm üretmediğim bir müzik player sorunu var. Yöresel müzikleri sunucumdan sitede bir modül veya eklenti şeklinde açıldığı zaman çalmak istiyorum oluşturduğum müzik listesini de bir box içinde ziyaretçilerin kendileri seçtiği zaman çalmasını sağlamam gerekiyor. Kısacası bir müzik playerı gibi işlemesini istiyorum eklemem gereken 37 tane müzik var. Fakat bunu nasıl yapabileceğimi bir türlü çözemedim. Dle de böyle bir modül veya eklenti var mı? sizlere bir sorayım dedim. Bu konu hakkında sizlerden yardım bekliyorum.

Saygılarımla...
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
KCA 8 Temmuz 2016 01:06
Radio Player Eklentisi var bende istersen vereyim.
3 779
MaRZoCHi 29 Nisan 2016 13:45
@zarus, bu tarz php dosyası olmayan scriptlerde entegre kelimesi biraz fazla geliyor. Sonuçta tpl dosyaları = html, o nedenle gerekli kodu eklemek yeterli olacaktır. Tamamen player'a bağlı bir durum. Nasıl çalıştığını öğrenmeniz yeterli.

--------------------
0
zarus 28 Nisan 2016 22:19
@marika,
Hocam öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler, jquery ile bu şekilde çözebileceğimi bilmiyordum teşekkür ederim. siz bunu deyince hemen aklıma şöyle bir şey geldi. Envato markette tasarımları çok güzel olan jquery( http://codecanyon.net/category/javascript/media?page=2 )ile hazırlanmış ücretli media plyerlar var. Bunlardan birini seçerek Dle' ye entegre etmek mümkün mü birde müzikleri kendi sunucumda barındırmak istiyorum ilerde silinmesi vs. gibi sorunlara karşı. Böyle bir çözüm geliştirirsek burda da yayınlayabiliriz başkaları da faydalansın.
0
marika 28 Nisan 2016 12:41
http://www.cincopa.com/media-platform/jquery-audio dan playlistini seç. tasarımı veya istediğin özellikleri seç (istersen olduğu gibi geç) sonra facebook veya google ile üye girişi yap. Sonra Parçaları yükle. sana bir kod verecek onu main.tpl de görünmesini istediğin yere ekle.