» » » » Film reader ile imdb 'den ilave alana veri çekme sorunu

Film reader ile imdb 'den ilave alana veri çekme sorunu

nitrozen
nitrozen 9-03-2016, 04:14
Öncelikle Herkese merhaba;

Siteme ilave alan ekledim ve film reader modülünü kullanıyorum. IMDB puanı alanı özellikleri şuanda Alan Tipi
Bir Satır, İsteğinize Göre Kullanın işaretli ve bu alanı resimlerin üstüne yazdırdım sitede xsearch var numaraların üstüne bastığımda örnek : sitede ne kadar 7.5 imdb puanlı film varsa listeliyor. Bunu yapmak için ilave alan özelliğini ( Çapraz köprü olarak alan değerlerini kullanın ) işaretlemek zorundayım buton özelliği gelip tıklansın diye bunu yaptığımda film readerla imdb den veri çektiğimde imdb puanı o ilave alana yazılmıyor ama f12 baktığımda veri geliyor bu çapraz köprü işaretliyken o alana imdb puanını nasıl yazdırırım ?? şimdiden çok teşekkür ederim..

işaretli değilken normal çalışıyor...

işaretli iken veri gelmiyor...
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
nitrozen 22 Mart 2016 11:23
skype yazıyorum bir kaç gündür sana ulaşamadım team la bakar mısın sana zahmet...
3 779
MaRZoCHi 14 Mart 2016 14:51
Güncellemeyi zaten o alanlar için yaptım. Denemelerimde sorun görünmüyor. Normal ve çarpraz link alanlarına veri geliyor. Admin panel bilgisi atarsanız bir inceleyim.

--------------------
0
nitrozen 14 Mart 2016 01:36
Mehmet kardeşim güncelleme yaptım veri çekmesinde sıkıntı yaşamıyorum sorunum resimlerdeki gibi Çapraz köprü olarak alan değerlerini kullanın işaretlediğim zaman o kolona veri yazamıyor yani imdb puanı ilave alana gelmiyor
3 779
MaRZoCHi 13 Mart 2016 13:06
Modül güncellendi ve DLE 11.0 ile tam uyumluluk sağlandı. 1.6.5 sürümünü indirip yükleyebilirsiniz.

--------------------
0
nitrozen 13 Mart 2016 06:05
Yardım edecek yok mu ? modüllü kullanıpta böyle bir sorunla karşılaşan yok mu ?