» » » » SimpleBB Forum Subdomain Hatası

SimpleBB Forum Subdomain Hatası

mcpapas
mcpapas 7-02-2016, 18:55
Merhabalar. Benim küçük bir sorunum var. simplebb modülünü kurdum gerekli ayarlamaları yaptım ayarlardan subdomain kullanımını etkinleştirdim. cpanelden subdomaini açtım. ama subdomainin için birşeyler atacakmıyız yani forum.siteadı.net diye girdiğimde boş klasör çıkıyor. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim umarım anlatabilmişimdir :)
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
hcelenk 9 Şubat 2016 22:50
mcpapas
htaccess deki eklemeyi düzgün yaptıysan resimdeki kırmızı ile işaretli alanları cpanelden düzenlemen lazım. genelde forum için sub domain açtığımızda
/public_html/forum dizininde açıyor. Forum kısmını silmek gerekiyor.
modüldende aktif edince sorunsuz kuruluyor.

Adımları teker teker kontrol et.
3 779
MaRZoCHi 9 Şubat 2016 20:04
@mcpapas, dediğim yönlendirmeyi htaccess ten değil cpaneldeki subdomain ekleme kısmından yapacaksınız.

--------------------
0
mcpapas 9 Şubat 2016 20:01
Buyrun Hocam:

3 779
MaRZoCHi 9 Şubat 2016 19:49
@mcpapas, o zaman .htaccess'e eklediğiniz kodu kontrol edin.

--------------------
0
mcpapas 9 Şubat 2016 19:31
Hocam Şöyleki, Ben Şimdi Subdomaini Oluşturdum. Cpanelden Subdomaini Sitemin Anasayfasına Yönlendirdim. Şimdi Ben forum.siteadi.com diye girdiğimde siteme yönleniyor yani forum gelmiyor :)
3 779
MaRZoCHi 8 Şubat 2016 23:17
@mcpapas, sorun nedir? Nereyi yapamadınız? Subdomain ayar panelinin ekran görüntüsünü atın bakalım yönlendirme doğru mu?

--------------------
0
mcpapas 8 Şubat 2016 16:05
@MaRZoCHi, Hocam Ben Yine Beceremedim :)
3 779
MaRZoCHi 8 Şubat 2016 10:51
@mcpapas, sadece oluşturulan forum subdomaini için yönlendirmeyi ana sayfaya ayarlayın yeterli.
htaccess ile forum.siteniz.com şeklinde gelen sorgu forum kategorisine yönlendirilecektir.

--------------------
0
bolubeyi46 7 Şubat 2016 21:55
@mcpapas, @MaRZoCHi hocamızın kurulum ile yaptıgı videoya bakınız,bir yerde yanlışlık yapmısınızdır simplebb kurulum video