» » » » MyBB Integrator Destek/Support

MyBB Integrator Destek/Support

MaRZoCHi
MaRZoCHi Kurucu 8-07-2014, 15:45
MyBB Forum Sistemi ile DLE İçerik Yönetim Sistemi Entegrasyonu Destek Konusudur.
Kullanan müşterilerimiz sorularını buradan sorabilirler...
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 28 Nisan 2015 18:54
@ankahukuk, Merhaba.
1) FTP bilgileriniz ile inceledim. Eğer admin panelinden makale eklemeyi diyorsanız o özellik yok. Ama ekleyebilirim... Siteden eklenenler için temaya ufak bir kod eklemek gerekli. "Forum'a da ekle ( çek kutusu )" Kurulum dökümanlarında mevcut.
2) Forumdan son mesajlar modülünü custom benzeri bir hale getireceğim. O zaman istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.

--------------------
0
ankahukuk 28 Nisan 2015 16:09
Merhaba Mehmet Üstad..
Bu modulle ilgili iki soru/sonum söz konusu.
1 - İlgili ayarlamaları yaptığım halde, siteye eklediğim içerikler, foruma otomatik olarak yüklenmemekte.
2 - Site anasayfasında son forumlar modulü bulunmakta. Bu foruma ek olarak daha spesifik (sadece belli kategori/kategorilere ait bir modül daha oluşturmak istemekteyim. (Modül ayarlarında yayınlamasını istemediğim kategorileri yazacağım bölüm var biliyorum ancak ben yukarıda da belirttiğim gibi ikinci bir modul daha oluşturmak istemekteyim.) Bunu nasıl gerçekleştirebilirim.
3 779
MaRZoCHi 13 Temmuz 2014 13:27
Son sürüm olan 1.4.2 sürümü yalnıza DLE 10.2 ile çalışmaktadır. Eğer DLE sürümünüz eski ise yükseltme yapmalısınız.

--------------------
0
İbrahim Halil 13 Temmuz 2014 04:55
Hocam sürüm güncellemesi yapmadan önce dle sürümünü yükseltiyor muyuz veya güncelleme paketinde otomatik günceller mi?