» » » » Download Modülü Hk.

Download Modülü Hk.

Eftimis
Eftimis 30-10-2015, 09:40
Merhabalar, Bunu bir kaç sitede daha görmüştüm sormak istedim. Bu bir editleme sonucu ortaya çıkan bir şey midir yoksa dle ye eklenen bir eklenti midir. Nasıl yapılabileceği konusunda yardımcı olabilir misiniz. Ücretlimidir yoksa ücretsiz midir. Teşekkür Ederim.

Download Modülü Hk.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Eftimis 3 Kasım 2015 13:12
İlginiz için teşekkür ederim @OyunProgram, Bunu paylaşırım demeniz bile bir inceliktir. Çoğu insan paylaşımcı olamıyor malesef. Bu arada sitenizin tasarımıda çok hoş. Emeğinize sağlık.
0
Eftimis 3 Kasım 2015 12:50
@OyunProgram, Ben temanın size ait olduğunu bilmiyorum. Google Resimler bölümünde gezinirken gözüme çarptı yazmak istedim. Sizin olduğunu bilsem zaten sizden isterdim :)
3 779
MaRZoCHi 3 Kasım 2015 11:28
@OyunProgram, sanırım modülü güncellemek gerekli yeni sürümler için ayrıca ek özellikler de eklenebilir. 2-3 hafta sonra istersen senin stillendirmeni dahil ederek yeni sürümü hazırlayabilirim.

--------------------
0
Eftimis 2 Kasım 2015 20:05
Pekala teşekkür ederim Mehmet Bey.
3 779
MaRZoCHi 2 Kasım 2015 17:23
@Eftimis, kısaca şöyle yazayım. Eklenti olarak eklemediğiniz hiçbir şeyi "eklenti" gibi kullanamazsınız.
* Dosyaları link olarak koyabilirsiniz. Boyutunu manuel olarak girebilirsiniz ama sayacı kolayca ekleyemezsiniz.
* Resimleri zaten halihazırda img tagı ile ekleyebiliyorsunuz.
* Torrenti görüntüleyebilmek için dosyanın sunucunuzda olması gerekli. ( Farklı servisler olabilir bununla ilgili ama benim bilgim yok bu konuda )

--------------------
0
Eftimis 2 Kasım 2015 16:53
Peki atachment üzerinden dosya eklemeden torrent dosyalarını MWS torrent tracker ile nasıl bağlayabilirim. :)
3 779
MaRZoCHi 2 Kasım 2015 16:43
@Eftimis, hayıt böyle bir durum mümkün değil.

--------------------
0
Eftimis 2 Kasım 2015 16:36
Biliyorum sizlerden çok şey istiyorum ama kusura bakmayın. Attachment üzerinden ftp ye dosya yükleyerek işlem yapıyoruz. İlgili eklentide bu dosyayı görerek işlem yapıyor. Peki ftp alanım kısıtlı olmasından yazıyorum bunu. Resim ve diğer dosyaları uploadı ftp den değilde farklı upload sitelerine yapım attachment üzerinden gösterme gibi bir imkanım olabilir mi? Teşekkür ederim.
0
Eftimis 31 Ekim 2015 20:02
ikisini de denedim. 2 farklı şablon içeriyormuş. Tekrardan teşekkür ederim Mehmet bey.
0
Eftimis 31 Ekim 2015 19:34
valla .torrent ekleyince oldu. Eyvallah çok sağolun elleriniz dert görmesin :)
3 779
MaRZoCHi 31 Ekim 2015 19:28
Neden iki tane bilmiyorum. Olumlu sonuç alıncaya kadar deneyin tpl dosyalarını.

--------------------
0
Eftimis 31 Ekim 2015 19:26
Aslında bir yerde takılmadım Kurulumda anlattığı kodları ekledim fakat dosya ekledim bu şekilde olmadı. gerçi uzantısı rar. Birde torrent olarak ekleyeyim bakalım ne olacak. Bir sey ogrenmek istiyorum 2 tane torrent.tpl var. birisi ana dizine biriside temanın olduğu dizine mi atılacak?
3 779
MaRZoCHi 31 Ekim 2015 18:35
@Eftimis, kuramadım yerine nerede takıldığınızı söylemeniz daha iyi olur. Kurulumu inceledim 3 adım var ve üçü de 10.6 da mevcut. Biraz çaba gösterirseniz kolayca kurabilirsiniz.
Modülü eklenen .torrent dosyalarını otomatik olarak bu stil ile gösteriyor.

--------------------
0
Eftimis 31 Ekim 2015 17:05
Hım. Peki bu MWS Torrent Tracker eklentisini bahsetmiş olduğunuz siteden indirdim anlatılan kurulumla kurdum gibi ama sanırım kuramadım :D Sitenizde bunlarla ilgili döküman vardı ama onlarıda kaldırdınız sanırım. Kurulumunda destek alabileceğim bir yer var mıdır acaba?
3 779
MaRZoCHi 31 Ekim 2015 11:41
@marika, sanırım bir sorun var. Download eklentisi dışında MWS Torrent Tracker eklentisi de kullanılıyor. Eskiden paylaştığım bir modüldü henüz güncelleme vs. yapmadım ama yüksek ihtimalle çalışacaktır yeni sürümlerde.

--------------------
0
Eftimis 31 Ekim 2015 08:39
Anladım. Yardımınız için teşekkür ederim. css bilgim yok gibi bir şey olsa :)
0
marika 30 Ekim 2015 22:43
o eklentinin o özelliği de var.

ayrıca resimdeki gibi bir şablonu kendinden yapabilirsin (html+css+dle ilave alan).
0
Eftimis 30 Ekim 2015 22:00
Bu eklentiyi kontrol ettim fakat bu ayrı sayfada gosteriyor. Bu paylaştığım resim konu içerisinde gösteriliyor. İlgili eklentiyle oluyor mu? Ona göre eklentiyi alabilirim.
0
marika 30 Ekim 2015 21:01
//shop.dle.net.tr/ucretli-modul/500-dle-ayri-sayfada-indirme-modulu.html la yapılıyor.