» » » » Kırık Link Modülü Güncellermisiniz

Kırık Link Modülü Güncellermisiniz

mehmet
mehmet 23-06-2014, 23:27
Merhabalar bir modül var program sitem için kullanacam fakat bir kaç sorunu var yardım etseniz memnun olurum.

Öncelikle modülü kurdum modül çalışıyor benim sitem program sitesi olduğu için uyelik pek gerekmez o yüzden konun altında konuyu ihbar et butonuna ziyaretçiler şikayet yollayamıyor diyor ki: (Bu Sayfayı Görüntüleme Yetkiniz Yok.) bu modülde ziyeretçiler nasıl yetki veririm birinci sorunum buydu

2. Diğer sorunum ise şikayetler adminpanelde şikayet listesine geliyor fakat şikayeti silemiyorum beyaz sayfa çıkıyor resim ekleyecem altta sorunlar şuanlık bunlar yardım edebilirmisiniz.

Resim 1

Resim 2

Resim 3

Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 18 Temmuz 2014 15:41
Kırık linkler modülü güncellenerek eklenmiştir: https://dle.net.tr/dle-modul/168-dle-kirik-link-bildirim-modulu.html

--------------------
0
mehmet 16 Temmuz 2014 23:54
Daha halen beklemekteyim bir önce paylaşsanız inanın memnun olurum çok ihtiyacım var. :(
0
mehmet 24 Haziran 2014 11:37
Tamam Hocam Lütfen Paylaşsanız Çok sevinirim Gerçekten bize lazım bir modüldür İzin aldıktan sonra buraya paylaşsanız memnun olurum...
3 779
MaRZoCHi 24 Haziran 2014 07:58
Modülün 10.2 uyumlu olanını istek üzerine yapmıştım fakat yayımlamak için izin almam lazım öncelikle.

--------------------