» » » » Downpage Modülünü Güncelleyebilirmisiniz.

Downpage Modülünü Güncelleyebilirmisiniz.

mehmet
mehmet 19-06-2014, 13:30
merhabalar bugun program siteleri ve kendi program sitem için çok güzel bir modül buldum Fakat kurulumundan şüphe duyup buraya makale açarak izah etmek istedim. Bu modül dletuk'te mevcut fakat 10.02 uygunmudur öğrenmek ve nasıl kurulduğunu öğrenmek istiyorum. gerekn dosyları ve kodları ftp'den yaptıktan sonra Main.tpl eklenecek bazı şeyler var onları anlamadım. bu modülü 10.02 göre güncelleyip Anlatımını açıklarsanız memnun olurum.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
mrt806 23 Haziran 2014 12:41
Alıntı: mehmet

burdan haberim var kurulumda bir kaç yer yok ve karakter sorunu var birde aşiv dosyasına tıkladığımız zaman başka safyanın açılması lazımken açılmıyor :(

kardeşim ben oradan indirerek 10.1 de kurulum yapmıştım zamanında ve arkadaşın adımlarını takip ederek yapmıştım sorunsuz çalışmıştı hangi aşamada takıldığını belirtirsen ona göre kurulumu tekrar dener siten den mi yoksa modül den mi hata olduğunu anlamaya çalışırız
0
mehmet 23 Haziran 2014 09:37
Alıntı: mrt806

İşte kullanmak istiyorum fakat Nasıl kuracam onu dememişsiniz. kurulumu nasıl yapılır anlatsanız kullanacaz. Lütfen bu modüle çok ihtiyacım var...

kardeşim şuradan bakabilirsin 10.1 e kadar destekler diyor ve Türkçeleştirilmiş zaten MaRZoCHi tarafından satışa sunulacak 10.2 için tam uyumlu olacak ona kadar bununla idare edebilirsin

Buradan konuya ulaşabilirsin

burdan haberim var kurulumda bir kaç yer yok ve karakter sorunu var birde aşiv dosyasına tıkladığımız zaman başka safyanın açılması lazımken açılmıyor :(
0
mrt806 22 Haziran 2014 20:03

İşte kullanmak istiyorum fakat Nasıl kuracam onu dememişsiniz. kurulumu nasıl yapılır anlatsanız kullanacaz. Lütfen bu modüle çok ihtiyacım var...

kardeşim şuradan bakabilirsin 10.1 e kadar destekler diyor ve Türkçeleştirilmiş zaten MaRZoCHi tarafından satışa sunulacak 10.2 için tam uyumlu olacak ona kadar bununla idare edebilirsin

Buradan konuya ulaşabilirsin
0
mehmet 22 Haziran 2014 17:42
Alıntı: MaRZoCHi
Merhaba, downpage modülü eski ve muhtemelen tam uyumlu değil. Açıkçası güncelleme ile uğraşma taraftarı değilim.
DLE.NET.TR için yaptığım ayrı sayfadan download modülünü shop sistemini yapınca satışa sunacağım. Bu modülde site içi / ayrı sayfada indirme ayarlanabilir şekilde isteğinize göre kullanabilirsiniz.

3 779
MaRZoCHi 22 Haziran 2014 10:28
Teşekkürler, evet sistemlerin hazırlanması kaldı. Shop sistemine birkaç gün içinde başlayacağız. Tamamlar tamamlamaz diğer modülleri satışa sunacağım. Modül istekleri için bir forum ayarlayacağım.

--------------------
0
mrt806 21 Haziran 2014 10:24
Alıntı: MaRZoCHi
Merhaba, downpage modülü eski ve muhtemelen tam uyumlu değil. Açıkçası güncelleme ile uğraşma taraftarı değilim.
DLE.NET.TR için yaptığım ayrı sayfadan download modülünü shop sistemini yapınca satışa sunacağım. Bu modülde site içi / ayrı sayfada indirme ayarlanabilir şekilde isteğinize göre kullanabilirsiniz.

Kardeşim şu sistemi yakın zamanda açman dileğiyle bahsettiğin ayrı sayfada indirme sistemini ilk alacaklardan biriyim ayrıca senden 2-3 modül daha rica edecem o zaman sistemi bi hayırlısı ile açında yazın hayata geçirmek istediğim sitede lazım olacak modülleri yazdırmak istiyorum tabi imkanı varsa inşallah sistem geç olmadan hayata geçer
3 779
MaRZoCHi 21 Haziran 2014 06:50

--------------------