» » » » Torrent modülü eklentisi

Torrent modülü eklentisi

Gokay
Gokay 24-05-2015, 23:20
selam arkadaşlar dle ile ilgili araştırma yaparken gözüme şu linkteki : www.dle9.com/moduli/besplatnye-moduli/3470-dle-psevdo-treker.html
eklenti çarptı bu eklentiyi türkçeleştirip kurulumla ilgili bilgileri verme şansı varmı ben dosyayı indirdim çok karışık geldi. Bir arkadaşımızın işine yarayabilir vede modül veri tabanına bir modül daha eklenmiş olur diye düşündüm.. Sağolun arkadaşlar
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 27 Mayıs 2015 18:13
@OyunProgram, tracker bilgileri dediğin gibi mevcut. @Gokay'ın tracker dan kastettiği seeder/leecher. Ben de o şekilde kullandım.
Sınavlardan sonra yeni sürümü çıkaracağım. Eğer paylaşırsanız sürüm bilgisi elinizdeki ile aynı kalsın sadece edit olduğunu belirtin. Yeni sürüm sanılıp karışıklık yaşanmasın.
Merakla bekliyorum düzenlemenizi.
Ayrıca modül ücretsiz olarak sunulacaktır. Çünkü zaten ücretsiz olarak paylaştığım bir modüldü. Buradan eski modüllerimi indirebilirsiniz.

--------------------
3 779
MaRZoCHi 26 Mayıs 2015 21:23
Ekran görüntüsünde var. Ama bilgileri başka sunucudan çekiyor olabilir. Direk kendi sitenizden announce yapmak isterseniz 0-web.ru daki MSW'nin yaptığı modülü almalısınız. Tracker bilgilerini anlık göstermek için şart. ( yani bilgileri kendi sitenizde saklayarak )

--------------------
0
Gokay 26 Mayıs 2015 19:44
Tam olarak modülün ekran görüntüsü aşağıdaki resimdeki gibidir. Sanırım tracker yok

3 779
MaRZoCHi 26 Mayıs 2015 09:37
@KaptaN52, tracker için ekstra gereklilikler mevcut. DLE için torrent modülünü 0-web.ru sitesinden satın alabilirsiniz. Birçok gelişmiş özelliğe sahiptir.

--------------------
0
MHDumaN 26 Mayıs 2015 07:30
Tracker modulunede ihtiyac var tek modul ile ise yaramaz
3 779
MaRZoCHi 25 Mayıs 2015 22:55
Sanırım bu eklenti torrent dosyasındaki bilgileri gösteriyor... Seeder ve leecher bilgileri yok. Ayrnı özellikte daha önceden yaptığım modül vardı uygun zamanımda onu uyarlarıp ekleyeceğim.

--------------------