» » » » DLE Sisteminin Çıldırtan 2 Özelliği

DLE Sisteminin Çıldırtan 2 Özelliği

cepkutusu
cepkutusu 13-01-2015, 10:34
Arkadaşlar Konu eklerken veya güncellerken sinir olduğum 2 DLE özelliğinden bahsetmek istiyorum...

1-DLE Sisteminin Çıldırtan 2 Özelliği

Konu Güncellerken Resimde görüldüğü gibi 1 nolu klick ki kaldırmadan 2 nolu klikleme yerine basamıyorum...
Ben direk 2 nolu yere basabilmek istiyorum

2-DLE Sisteminin Çıldırtan 2 Özelliği

Resimde gösterdiğim 1 ve 2 nolu kısımlar eski dle sürümünde olduğu gibi virgül ile ayrılmış gösterilsin.
10,3 de o kısma birşey yapışturuldığı anda kutucuk olarak yapıyor ve buda beni deli ediyor...

3-DLE Sisteminin Çıldırtan 2 Özelliği

Dosya sisteminde normalde bu şekilde görünüyor... Ama ben bunun alttaki gibi olmasını istiyorum.

DLE Sisteminin Çıldırtan 2 Özelliği
Bu şekilde yapabilirmiyiz ?
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
cepkutusu 3 Ocak 2016 11:34
Aç attachment.tpl (Eski kodları silip aşağıdakini yapıştırın)

[allow-download]<span class="attachment">[count] [{size}] (İndirme {count})[/count]<br /><a href="{link}" >{name}</a> </span>[/allow-download]
[not-allow-download]<span class="attachment">Bu dosyayı indirme izniniz yok.</span>[/not-allow-download]

Dosyalar bu şekilde görünecek

[31,9 Mb](İndirme 0)
Dosya-ismi.rar
3 779
MaRZoCHi 3 Ocak 2016 11:21
attachment.tpl den ayarlanabilir..

--------------------
0
cepkutusu 3 Ocak 2016 02:29
Mehmet 10.6 da dosya sistemi için yaptığımız düzenleme sanırım değişmiş bu özellik. 10.6 ya da bakabilirmisin ?
0
Engin 14 Ocak 2015 23:12
evet gerçekten güzel olmuş. eline sağlık mehmet.
0
cepkutusu 14 Ocak 2015 20:58
Çok sağol. Süper oldu
3 779
MaRZoCHi 14 Ocak 2015 20:49
@mondschein, desteğiniz için teşekkürler.

@cepkutusu, düzenle download modülü ile çakışmıyormuş.
engine/modules/functions.php dosyasında bul :
elseif( $config['files_count'] )

Altındaki iki satır ile değiştir :
Kodlarda hata olmasın diye buraya ekledim.
Yani bu kod, ordaki iki satırın yerine geçecek. $replace_1[] ve $replace_2[] ile başlayan.

--------------------
0
cepkutusu 13 Ocak 2015 23:16
ok beklemedeyim.
0
mondschein 13 Ocak 2015 21:34
@cepkutusu,

hocam modul / funcition.php dosyasında. mehmet bey duzenleme yapacagını belirtmiş. isterseniz onu bekleyin.
3 779
MaRZoCHi 13 Ocak 2015 20:53
@cepkutusu, o zaman müsait olduğumd aben bakayım abi herhangi bir hata çıkmaması için. Muhtemelen 2 güne bakarım

--------------------
0
cepkutusu 13 Ocak 2015 20:36
@mondschein, bu bahsettiğin kodlar hangi dosyada ?

Ben ayrıca Downloads v1.2 modülünü kullanmaktayım.
3 779
MaRZoCHi 13 Ocak 2015 19:31
Evet, aslında 3.soru için hazır eklenti de var. İstenilen düzeyde özelleştirilebilir eklentiler için: Custom Attachments

--------------------
0
mondschein 13 Ocak 2015 19:16
3. sorunuzu deneme yanılma ile yaptım. asagıdaki kodun yeri değişince yapılıyor. size= dosya boyutu, lang kısmı indirme sayısı ( lang dil dosyası ) dcount ise indirme sayısı.
[{$size}] ({$lang['att_dcount']} {$row['dcount']})

$replace_2[] = "<span class=\"attachment\"><a href=\"{$config['http_home_url']}engine/download.php?i
d={$row['id']}{$area}\" >\\1</a> [{$size}] ({$lang['att_dcount']} {$row['dcount']})</span>";

ile değiştir

$replace_2[] = "[{$size}] ({$lang['att_dcount']} {$row['dcount']}) <br /><span class=\"attachment\"><a href=\"{$config['http_home_url']}engine/download.php?i
d={$row['id']}{$area}\" >\\1</a> </span>";
3 779
MaRZoCHi 13 Ocak 2015 13:41
Sınav haftasını atlattıktan sonra hepsini halledeceğim ;)

--------------------