» » » » DLE Blog nasıl yapılır

DLE Blog nasıl yapılır

MHDumaN
MHDumaN 2-01-2015, 22:41
selam arkadaşlar şu şekilde bir düşüncem var yapılabilir mi acaba
index te blog tarzı olak 2. bir sayfadada makaleler olacak
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
MHDumaN 3 Ocak 2015 17:17
teşekkür ederim bütün bilgilendirmeler için
3 779
MaRZoCHi 3 Ocak 2015 16:44
@marika, cevapların için teşekkürler. Forum, Blog ve Shop tek DLE bizde. Sayfaya yazdırmadan önce /blog olan linkleri blog... olarak değiştiriyor. SimpleBB deki aynı yöntem ile.
@KaptaN52, Bunu ileride anlatacağım şimdilik o kadar vaktim yok malesef.

--------------------
0
marika 3 Ocak 2015 14:41
@KaptaN52, subdomainsiz şöyle olabilir. site.com/blog/ diye bir ana kategori oluşturursunuz. sonra blog için alt kategoriler oluşturursunuz. site.com/blog/altkategori1/, site.com/blog/altkategori2/ ,... sonra site.com a custom ile istediğiniz kategorilerden bloklar halinde içerik listeletirsiniz. Ve site.com/blog/ girdiğinizde blog.dle.net.tr deki gibi alt alta sıralanır tüm alt kategorilerdeki yazılar.
0
MHDumaN 3 Ocak 2015 14:12
sub domainsiz denedim biraz fakat indextedeki istediğim herşeyi yaptım fakat bu sefer bloga yönlendirme işini çözemedim
0
marika 3 Ocak 2015 12:35
blog.dle.net.tr deki gibi subdomaine ayrı bir dle kurarak yapabilirsiniz. Subdomain istemiyorum ancak anasayfamın görünümü kategorilerdeki görünümden farklı bir tasarım olsun diyorsanız bu görünümü elde etmek için buradaki custom, aviable, category ve include gibi fonksiyonları kullanmanız gerekecektir. Yazıları yayınlarken anasayfada göstermeyi işaretlemeyip, index teki farklı yerleşimleri elde etmek için farklı custom lar ile içeriği index te göstermelisiniz. Bunun için giriş üstü html ve css bilginiz olması gerekiyor.
0
MHDumaN 3 Ocak 2015 12:17
dle.net.tr
indexim bu şekilde olacak
blog.dle.net.tr
blogumda bunun gibi olacak
0
marika 3 Ocak 2015 11:45
ayrıntı veriniz. ne demek istediğiniz anlaşılmıyor.