» » » » Popup resim çekme

Popup resim çekme

evanescencefan
evanescencefan 7-11-2014, 00:07
Meraba.Ben bi resim sitesi yapıyorum dle kullanarak.Ana sayfada konuların sadece resimi görünür şekilde ayarladım.Resime tıklandığında makalenin devamına götürüyor.Şimdi yapmak istediyim şu.Resime tıklandığında makalenin devamına gitmesini diyilde Popup pencere açılmasını ve aynı pencerede konuyla ilgili resimin gözükmesini istiyorum.Nasıl yapa bilirim?
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 8 Kasım 2014 15:39
@evanescencefan, Temanın demo linkini yazarsanız bakabiliriz.

--------------------
0
evanescencefan 7 Kasım 2014 22:28
@eva bende bootsrapla yapılmış güzel bi tema var.Popup kısmı çox güzel.Onu nasıl entegre ede bilirim dle popupun yerine acaba
0
Evan 7 Kasım 2014 20:15
@evanescencefan, Benim sana verdiğim kodlar DataLife Engine'in mevcut highslide'ını kullanarak hazırladığım bir çözüm. Farklı bir highslide kullandığımız zaman JS dosyalarında çakışma olabilir. Ben bundan dolayı mevcut sistemdekini kullandırdım. Farklı highslide ürünlerini verdiğim örnek kodlara göre uyarlayarak siz de kullanabilirsiniz.
0
evanescencefan 7 Kasım 2014 18:59
Evan illaki bunu farklı ayarlamanın yolu olmalı.Ücretli olsa bile ilgilenirim.Mümkünmü yani ?
0
Evan 7 Kasım 2014 18:54
@evanescencefan, Yönetici Kontrol Paneli -> Sistem Ayarları -> Resimler -> Orjinal Boyutlu Resimler İçin Site Karartma
Yukarıdaki adımları takip ederek son 3 ayarı düzenleyerek özelleştirebilirsin. Daha fazla özelleştirme mevcut değil.
0
evanescencefan 7 Kasım 2014 18:47
Teşekkür ederim evan.Peki bu popup pencereyi biraz farklı tasarlamak mümkünmü ? mesela ben daha büyük bi popup düşünmüştüm.Zira mümkünse beğeni modülünü resimin altına yerleştirecektim
0
Evan 7 Kasım 2014 16:16
Sitede smart codeların kullanımı aktif olmadığı için cevabı buraya yazamadım. Buraya tıklayarak cevaba ulaşabilirsiniz.