» » » » Kategori bölümünü editleme

Kategori bölümünü editleme

memo_qx
memo_qx 30-10-2014, 12:26
merhaba hayırlı günler

şimdi ben sitemde birkaç konu üzerinde paylasım yapmayı planlıyorum

örneğin yemek tarifleri filimler oyunlar gibi

ama makale ekle dediğimde kategori kısmında bütün kategoriler gözüküyor biz bunu şu şekilde nasıl yapabilir acaba
önce ana kategori gözükecek sonra ana kategoriyi seçince alt kategoriler gözükecek bu şekilde yapabilir miyiz yapılırsa nasıl yaparız.
yada

şu şekilde yapma sansımız varmı ben her bölüme tema yapıyorum bu temalara makele ekle kısmını koyuyorum mesala oyunlar bölümünde makale ekle dediğimde sadece oyunlarla ilgili kategoriler gözükmesi böle birşey olurmu
yardımcı olursanız sevinirim
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
otomasyoncu7 16 Mart 2015 16:58
@MaRZoCHi,
@memo_qx, Arkadaşımız bu istediği özelliği Multi Katogori Eklentisi ile yapamaz mı ? :)
0
memo_qx 3 Kasım 2014 13:41
üstad ben şimdi genel bir site yapıyorum

filimler
kadın ve sağlık
yemek tarifleri
oyunlar
resimler falan diye bu devamlı uzayacak
şimdi üye yemek tarifi ekleyece ekle dedğinde kategoriler kısmında hepsi birden gözükür
hem oyun hem kadın hem yemek tarifi hepsi gözüküyor ben istiyorum ki yemek tarifi ekle dediğinde sadece yemek tarifi kısmının kategorileri gözüksün
bunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misin
3 779
MaRZoCHi 3 Kasım 2014 12:34
Seçtikten sonra gözüksün diye bir eklenti yok. Tüm eklediğiniz kategoriler düzenli bir şekilde gözüküyor. Yani Ana kategori -> Alt kategori şeklinde.
Tabi oyun ekle, film ekle gibi ayrı ayrı ekleme sayfaları oluşturmak isterseniz. Bunun için düzenlemeler yapılabilir.

--------------------
0
memo_qx 3 Kasım 2014 12:03
yardımcı olacak kimse yokmu acaba