» » » » Kategori adlarını renklendirme

Kategori adlarını renklendirme

GameMaster
GameMaster 2-03-2017, 16:41
Merhabalar,
{category} tagindaki her bir kategoriye farklı renk vermek istiyorum
örneğin
Kategori adlarını renklendirme

Bir de bir kaç kategoriye eklenen makaleden de sadece ilk kategorinin gösterilmesini istiyorum. Yani makale hem video hem de haber kategorisinde ama category tagında sadece ilk kategorinin yani videoların görünmesini istiyorum.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
mrtk34 10 Mart 2017 07:40
@MaRZoCHi, haklısın !!
3 779
MaRZoCHi 9 Mart 2017 16:11
@mrtk34, vakit olmayınca olmuyor :)

Şunu da anlamış değilim. Neden bir kişi de çıkıp bişeyler üretmiyor.. ?
"Hazır"'ın elbette sonu gelecek bir gün. Örnek yarın siteyi kapattık, bu durumda yapılacaklar için şimdiden çaba gösterilebilir.. Kalıcı değil hiçbirşey.

--------------------
0
mrtk34 9 Mart 2017 12:12
Bir çok projede, büyük engeller çıkarıyor. Bu yapılabilirse çok ciddi kolaylıklar sağlayacaktır diye düşünüyorum. Bu konuda bir anket mi yapsak :)

Arkadaşlar beğen butonuna çökün :))
3 779
MaRZoCHi 9 Mart 2017 11:33
@mrtk34, yeni sürümler ile uyumlu değil. Bir çalışma yapmadım onunla ilgili.

--------------------
0
mrtk34 9 Mart 2017 11:28
Mehmet Hocam,
Eski bir modül vardı, kategorilere ilave alan girilebiliyordu diye hatırlıyorum, bu modülü yeni versiyonda çalıştırmak mümkün mü ?
3 779
MaRZoCHi 8 Mart 2017 21:16
@GameMaster, makalesini görüntülediğiniz kategoriyi düzenleyerek o alana herhangi birşey girin. Sonra dediğim tagı ekleyin temanıza. Ona göre devam edersiniz.
Eğer o alanda bir değer yoksa no-icon.gif görünür. Bundan önce önbelleği temizleyiniz.

--------------------
0
GameMaster 8 Mart 2017 19:37
@MaRZoCHi, Yani eğer ikon kolonuna kırmızı yazarsam sonra şu işaretlediğim bölümde de yazmalımıyım?

@MaRZoCHi, yazınca no-icon.gif diye bir link gözüküyor.
3 779
MaRZoCHi 8 Mart 2017 10:39
Renklendirme için kategori bilgileri sayfasındaki "Kategori ikonu" kısmında herhangi bir değer yazabilirsiniz. class/renk kodu vs.
Aynı category tagı gibi
{category-icon}
olarak bu değeri şablonda kullanabilirsiniz.

--------------------