Her kategori için farklı watermark eklentisi
Merhabalar arkadaşlar. Aradım ama bulamadım bir türli o yüzden burada paylaşmak istiyorum. Şimdi benim şöyle bir eklentiye ihtiyacım var.
Siteye yüklediğim fotoğraflara eklenecek watermark konusunda seçim yapa bileyim ve ya category id 3 olan kategoriye resim upload etiğim zaman dleimages deki watermark_dark_3.png ve watermark_light_3.png isimli dosyalar kullanılsın. Yada Daha iyisi Upload penceresinde Filigram ekle seçiminin altına hangi filigramın ekleneceğini seç diye bir seçim olsun ve benim filigramlara verdiğim adlar gözüksün orada. Bu eklenti var ise yardımcı ola bilirmisiniz? Yoksa da ücretli olarak hazırlaya bilecek birisi var mı?
Siteye yüklediğim fotoğraflara eklenecek watermark konusunda seçim yapa bileyim ve ya category id 3 olan kategoriye resim upload etiğim zaman dleimages deki watermark_dark_3.png ve watermark_light_3.png isimli dosyalar kullanılsın. Yada Daha iyisi Upload penceresinde Filigram ekle seçiminin altına hangi filigramın ekleneceğini seç diye bir seçim olsun ve benim filigramlara verdiğim adlar gözüksün orada. Bu eklenti var ise yardımcı ola bilirmisiniz? Yoksa da ücretli olarak hazırlaya bilecek birisi var mı?
Çözüldü
İşleme Alındı
Bekliyor
Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
Cevap Yazılmayan Konular
- Oluşturulan Kategoriyi Yazara Özgü
- Makale Eklerken Html İçerik Eklemek?
- Rss.tpl İçin İlave Alan Kullanımı
- Yorum Sabitleme
- Facebook Ve Google İle Giriş Yapanlar
- Dle 13.1 İçin Ajax Navigasyonu
- Kayıt Sayfasında Facebookla Kayıt
- Sunucuya Dosya Ekleniyor Ancak
- Tema Orta Kısım Genişliği
- Meta Keywords Hakkında Soru
Çözülmeyi Bekleyenler