JavaScriptleri Headers'den ayırdıktan sonra oluşan problem
Merhabalar, kolay gelsin. Sitemde burada bulunan konudaki gibi javascriptleri headers'den ayırdım. Main.tpl'de konuda belirtildiği şekilde {jscripts} kodunu kullandım. Siteye hız bakımından çok faydası oldu. Örneğin sayfa geçişlerinde sayfa yenilenmeden sadece içerik kısmı değişiyor tamda istediği şekilde oldu fakat birkaç problem oluştu.
İlk olarak açılır pencerelerde bozulmalar meydana geldi. Tüm pencereler açılıyor lakin özel mesaj bildiriminde bulunan pencere bildirimde bulunamayarak açılmıyor. İkinci olarak herhangi bir konu içerisindeki resimlere tıkladığımda aşağıdaki gibi bir ekran çıkıyor, kırmızı kare içerisine aldım;
Remin bulunduğu örnek konu linki: Konu linki
Eskiden böyle bir problem çıkarmazdı, resmin etrafı kararırdı ancak javascriptleri Headers'ten ayırdıktan sonra bu iki problem ortaya çıktı. Ayrıca konu içerisinde herhangi bir yerde sağ tıklayarak öğeyi denetle yaptığımda hiçbir hatası olmayan temada aşağıdaki gibi 6 adet hata ve vermeye başladı; (1 uyarıyı zaten veriyordu)
Konuda belirttiğiniz gibi index.php'den ayarladığım js-meta ayrımını yaptığımda bu problemler ortaya çıkıyor. Neden yaptığıma gelince sitede sayfa geçiş hızı inanılmaz derecede farketti, yoksa böyle bir eklenti ihtiyacım yoktu. Sayfayı yenilemeden geçiş yaptırdığı için kullandım.
Bu arada kullandığım versiyon 10.1, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
İlk olarak açılır pencerelerde bozulmalar meydana geldi. Tüm pencereler açılıyor lakin özel mesaj bildiriminde bulunan pencere bildirimde bulunamayarak açılmıyor. İkinci olarak herhangi bir konu içerisindeki resimlere tıkladığımda aşağıdaki gibi bir ekran çıkıyor, kırmızı kare içerisine aldım;
Remin bulunduğu örnek konu linki: Konu linki
Eskiden böyle bir problem çıkarmazdı, resmin etrafı kararırdı ancak javascriptleri Headers'ten ayırdıktan sonra bu iki problem ortaya çıktı. Ayrıca konu içerisinde herhangi bir yerde sağ tıklayarak öğeyi denetle yaptığımda hiçbir hatası olmayan temada aşağıdaki gibi 6 adet hata ve vermeye başladı; (1 uyarıyı zaten veriyordu)
Konuda belirttiğiniz gibi index.php'den ayarladığım js-meta ayrımını yaptığımda bu problemler ortaya çıkıyor. Neden yaptığıma gelince sitede sayfa geçiş hızı inanılmaz derecede farketti, yoksa böyle bir eklenti ihtiyacım yoktu. Sayfayı yenilemeden geçiş yaptırdığı için kullandım.
Bu arada kullandığım versiyon 10.1, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Çözüldü
İşleme Alındı
Bekliyor
Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
Cevap Yazılmayan Konular
- Oluşturulan Kategoriyi Yazara Özgü
- Makale Eklerken Html İçerik Eklemek?
- Rss.tpl İçin İlave Alan Kullanımı
- Yorum Sabitleme
- Facebook Ve Google İle Giriş Yapanlar
- Dle 13.1 İçin Ajax Navigasyonu
- Kayıt Sayfasında Facebookla Kayıt
- Sunucuya Dosya Ekleniyor Ancak
- Tema Orta Kısım Genişliği
- Meta Keywords Hakkında Soru
Çözülmeyi Bekleyenler