» » » » Site dışından eklenen resimlerede highslide özelliği eklemek

Site dışından eklenen resimlerede highslide özelliği eklemek

astala_orj
astala_orj 17-01-2016, 22:56
Merhabalar Dlenin kendi highslide özelliği var ancak ben site dışından eklenen resimlerede bu özelliği atamak istiyorum benmi yanlış yaptım yoksa kodlardamı bir hata oldu bilemiyorum classes/parse.class.php dosyasının kodlarını ekliyorum.

** KODLAR SİLİNDİ ** ( Uzun kodlar dosya olarak veya bir servise yüklenerek link verilmeli )
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 3 Temmuz 2016 01:21
Ayarda pixel olarak maximum genişliği belirtin diye yazılmış.. Yani sadece genişlik için değer girilecek.

--------------------
0
MHDumaN 3 Temmuz 2016 00:59

bu şekilde ayarlı olmasına rağmen yine sorun yaşıyorum
0
astala_orj 14 Mart 2016 00:31
@MaRZoCHi,
biliyorum dle'nin kendi içerisinde böyle bir özellik var ancak ben dle'nin kendi Higslide özelliği yerine farklı temalarda farklı higslide özelliği yapıyorum bu sorunuda aştım parse.class.php'de :D
Yinede teşekkürler bu sistemle ilgilenen tek site olduğunuz için emekleriniz takdire şayan.
3 779
MaRZoCHi 9 Mart 2016 11:24
Site Dışından Eklenen Resimlerin Otomatik Olarak Yeniden Boyutlandırılma Sınırı (Piksel olarak):

Olarak adlandırılan ayarda bir pixel değeri girerseniz, dışarıdan img tagıyla eklenen resimler highslide ile açılır. PHP'ye girmeden önce sistemde böyle bir özellik var mı diye araştırmak lazım ;)

--------------------