» » » » "Yazarı Takip Et" modülü veya eklentisi yapılabilir mi?

"Yazarı Takip Et" modülü veya eklentisi yapılabilir mi?

mehmetkalyci
mehmetkalyci 22-08-2015, 23:51
Selam arkadaşlar, şu anda bir web sitesi projesinde DLE'yi kullanıyorum. Sıfırdan responsive bir tasarım inşa ediyorum ve bitmek üzere. Ancak projenin en önemli ayağı, makale yazan yazarların takip edilmesi ve profil sayfasında yazdığı içeriklerin sıralanması. İyi derecede tasarım bilgisine sahibim ancak php de yetersiz kaldığım için beceremedim bir türlü. Şu işi bir halledebilirsem yardımlarınızı karşılıksız bırakmayacağım, yaptığım tasarımlardan birkaç tanesini dle.net.tr'de paylaşacağım. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
lemaster 28 Ağustos 2015 08:59
@MaRZoCHi, Hocam hürriyetin sosyal haber deneyimine benzeyen bir şeyler yapmak mümkünmü bu modülle? Mesela bir sitede kayit olan bir kullanici istedigi yazari kategoriyi vede tegi takip etsin ve tekip etdigi kaynaklarda yazilan baherleri site.com/sosyalhaber sayfasina girdiginde görsün.
3 779
MaRZoCHi 27 Ağustos 2015 13:41
@mehmetkalyci, zamanım var desem yalan olur. Düzenlemeye çalışıp takıldığınız yerleri sorarsanız daha hızlı yardımcı olabilirim.

@lemaster, evet. Fakat hepsinde düzenlemeler şart.

--------------------
0
lemaster 26 Ağustos 2015 22:28
@MaRZoCHi, hocam bunu tags icinde kullana bilirmiyiz? kullanicilar begendikleri tag-lari takib ede bilmesi icin
0
mehmetkalyci 26 Ağustos 2015 09:13
@MaRZoCHi, Evet kategori takip sistemiyle yoldan çıkılabilir gibi. Bu düzenlemelere zaman ayırmayı düşünüyor musun peki? :)
3 779
MaRZoCHi 25 Ağustos 2015 15:13
Kategoriyi favorilere ekleme eklentisi ile aynı yapıda bir eklenti geliştirilebilir.
Tek fark, kategori id si yerine kullanıcı(yazar) id si eklenecek.
Konu listeleme için de ayrı bir düzenleme gerekecektir.

--------------------
0
mehmet 24 Ağustos 2015 17:57
Aslında böyle bir eklentinin yapılması bizim için de iyi olur. Umarım yapılır. makaleyi takip edeceğim. @mehmetkalyci, paylaşımlarınızı da bekleyeceğim.