Dle Facebook Login E-Mail Hatası !
Merhabalar;
Dle sistemime facebook login uygulamasını eksiksiz olarak entegre ettim. Butona tıkladığımda apps uygulamasına gidiyor izin ver/ tamam deyince şöyle bir hata alıyorum.
Sosyal ağdan, siteye giriş yapmaya çalıştığınız e-mail adresine ait bilgiler alınamadı, Siteye girebilmeniz için e-mail adresinin kullanılabilirliğinin uygun olması gereklidir.
Ayarlara baktım acaba maillerle ilgili bir sorunmu var kısıtlama felan diye ama bir türlü bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Bir kaç facebook hesabıyla denedim yine olmadı. Şimdiden teşekkür ederim
Dle sistemime facebook login uygulamasını eksiksiz olarak entegre ettim. Butona tıkladığımda apps uygulamasına gidiyor izin ver/ tamam deyince şöyle bir hata alıyorum.
Sosyal ağdan, siteye giriş yapmaya çalıştığınız e-mail adresine ait bilgiler alınamadı, Siteye girebilmeniz için e-mail adresinin kullanılabilirliğinin uygun olması gereklidir.
Ayarlara baktım acaba maillerle ilgili bir sorunmu var kısıtlama felan diye ama bir türlü bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Bir kaç facebook hesabıyla denedim yine olmadı. Şimdiden teşekkür ederim
Çözüldü
İşleme Alındı
Bekliyor
Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
Cevap Yazılmayan Konular
- Oluşturulan Kategoriyi Yazara Özgü
- Makale Eklerken Html İçerik Eklemek?
- Rss.tpl İçin İlave Alan Kullanımı
- Yorum Sabitleme
- Facebook Ve Google İle Giriş Yapanlar
- Dle 13.1 İçin Ajax Navigasyonu
- Kayıt Sayfasında Facebookla Kayıt
- Sunucuya Dosya Ekleniyor Ancak
- Tema Orta Kısım Genişliği
- Meta Keywords Hakkında Soru
Çözülmeyi Bekleyenler