» » » » Kategori ve sabit sayfa menüleri hk.

Kategori ve sabit sayfa menüleri hk.

Mtemizce
Mtemizce 20-07-2016, 23:25
Merhaba, forumda ve google aramaları sonuçsuz kaldığı için konu açma gereği duydum.

Temada Topmenu kısmında Sabit sayfaların, sidebardaki menülerinde Kategorilerden oluşmasını istiyorum.

Bu menüler ben sabit sayfa yada kategori ekledikçe otomatik eklenmesini istiyorum.
Kategorileri link olarak çekmemizi sağlayan bir smarty kod var mı? sabit sayfalar için diyelimki db bağlantısı değişken falan ayarladım bişekilde ama kategoriler için varsa extra bide onun için uğraşmayayım dedim bidaha db bağlantısı aç kapa gereği yok eğer varsa diye sorayım dedim.

Örnek;

<ul>
<li><a href="{page-link}">{page}</a></li>
</ul>
yada
<ul>
<li><a href="{cat-link}">{categories}</a></li>
</ul>
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Mtemizce 10 Ocak 2017 05:38
Yeni sürümde kategoriler geldi :) peki şöyle bir sorum var. Gündem, Popüler, Doğa, Spor şeklinde 4 adet kategorim var. Kategorilerin linklerine tıkladığımızda o kategoriye ait içerikleri sıralamakta. Ben popüler isimli kategorinin bu şekilde sonuç sayfasında çıkmasını istemiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Popüler kategorisinde açtığım makaleleri spesifik şekilde anasayfamda makalede ekli ilave alanları çektirip özet gibi yayımlıyorum. Buna göre o makaleler az miktarda bilgi içerdiği için full story ve kategori sayfalandırma şeklinde görünmemesi gerekiyor. Sadece custom ile belirlediğim miktarda anasayfamda görünsün istiyorum.

Şimdilik kendi kullandığım yöntem şu; Popüler kategorisi değilde makalelerin hepsinde ilave alanlar ekli ama fullstory de bu ilave alanı çektirmiyorum. sadece custom ile anasyafada çektirirken ilaveleri görüntülettiriyorum. hem o makaleye ait özet bilgi çektirmiş oluyorum hem konuya yönlendirebiliyorum. Bu daha avantajlı ama yukarıdaki kategoriyi sonuç sayfasına dahil etmemeyi de öğrenmem laazım.
3 779
MaRZoCHi 22 Temmuz 2016 11:00
Kategoriler için birkaç tane eklenti mevcut "eklentiler" bölümümüzde. Fakat sabit sayfalar için benzer bir eklenti bulunmuyor.

--------------------
deneme bonusu veren siteler